Njivice – turističko naselje

Nekada malo ribarsko mjesto, a danas privlačno turističko naselje smješteno je na otoku Krku, deset kilometara od Krčkog mosta koji otok spaja sa kopnom te u blizini zrakoplovne luke kojom se otok Krk povezuje sa ostalim turističkim naseljima na Jadranskoj obali.

Njivice su smještene uz samo more koje je tijekom cijele godine bistro i čisto a za ljetnih mjeseci vrlo ugodno za kupanje. Bezbroj je šljunčanih i kamenitih plaža te sakrivenih uvala za one koji više vole osamu i mir, a za one malo manje sramežljive, nudistička plaža.

U Njivicama se pružaju mogućnosti za brojne sportske i rekreativne aktivnosti a također je atraktivna i ponuda zabave na moru. Ne smijemo zaboraviti ni bogatu gastronomsku ponudu, nekoliko restorana te kafića i bistroa koji pružaju zabavu do ranih jutarnjih sati.

 

Smještaj apartmana

Apartman je smješten u predjelu Rosulje u Njivicama na otoku Krku. Udaljen je 150 metara od plaže, a 500 metara od centra. Nedaleko apartmana nalazi se i lijepa pješčana plaža u predjelu Kijac.

Na samo stotinjak metara u krugu apartmana nalazi se i nekoliko trgovina, pekara, turistička agencija i autobusna stanica.

 

Uređenje apartmana

Apartman se sastoji od dvije sobe, svaka sa dva kreveta, dnevnog boravka, kuhinje, kupaone i WC-a te balkona sa pogledom na more. Potpuno je opremljen i klimatiziran, sa televizijom i satelitskom antenom. Nalazi se u privatnoj kući sa dvorištem i dva parkirna mjesta.